Offerte aanvragen

splat

Uitgelicht


Strandtent Scheveningen

Relaxen bij het strand
Wilt u lekker genieten van een relaxte sfeer en zich even in Ibiza wanen? Dan is Spice Beach Club dé ideale strandtent voor u. Geopend van begin maart tot en met oktober kunt u genieten van lekkere gerechten en drankjes. In deze periode kunt u elke dag van negen uur ochtends tot middernacht terecht bij de Spice Beach Club.


Stijlvolle loungebanken
Ons stijlvolle terras is gedeeltelijk overdekt, dus bij elk type weer kunt u heerlijk loungen en genieten van de relaxte sfeer. Van ontbijt, diner en lunch tot barbecue en cocktails. Wilt u een dagje aan zee werken? Geen probleem er is Gratis Gratis Wi-Fi aanwezig.


Zoekt u een bijzondere locatie aan zee?
Of u nu zakelijk of privé iets wilt organiseren, Spice heeft alle benodigde faciliteiten voor een feest of workshop. Bovendien zijn wij eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Enkele mogelijkheden bij Spice Beach Club:
• personeelsfeest;
• bruiloftsfeest;
• vrijgezellenfeest;
• workshops;
• teambuilding;


Graag informeren wij u over alle mogelijkheden van deze nieuwe strandtent in Scheveningen. Vul het formulier in en geef aan wat uw wensen zijn, dan ontvangt u snel een offerte.


Vraag een offerte aan.


Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mail: *

Vraag/wensen: *