Offerte aanvragen

splat

Feesten


Strand Scheveningen

Ben jij op zoek naar dat hele speciale zomergevoel op het strand van Scheveningen?
Kom dan naar Spice Beachclub, optimaal gelegen in Scheveningen. Lekker buiten eten, een glaasje wijn of fris op het terras of onder de veranda. Ook als het minder aantrekkelijk weer is op het strand in Scheveningen, kun je bij ons gezellige uurtjes doorbrengen met vrienden of collega’s. We hebben een aantal heaters en overkappingen die ervoor zorgen dat het Nederlandse klimaat geen roet in het eten gooit. We organiseren activiteiten en workshops op het strand in Scheveningen voor gezelschappen en hebben zelfs een zuster paviljoen om de privacy van onze gasten – indien gewenst - te garanderen. Als je lekker wilt eten op het strand in Scheveningen, van verse vis tot een uitgebreide exclusieve bbq, en dit in combinatie wilt doen met bijvoorbeeld een poker-of vliegerworkshop, kijk dan naar onze arrangementen op onze site.


We kunnen een leuk strand-programma voor je samenstellen, relaxed, leerzaam, al dan niet in competitieverband. Alles in overleg en naar eigen smaak en wens.


Krijg je inmiddels al een beetje de smaak te pakken en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor je bezoek aan het strand in Scheveningen? Vul dan ons contactformulier in.Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mail: *

Vraag/wensen: *